Στην κίνηση μας συμμετέχουν ενεργοί πολίτες της Αρτέμιδας και των Σπάτων, που ήταν και είναι παρόντες στις κοινές υποθέσεις και κινήματά της. Η βαθιά μας πίστη στη δύναμη των κινημάτων της αυτοδιοίκησης, της παιδείας, των συνεταιρισμών και των συνδικάτων, της οικολογίας, των γυναικών και των νέων, είναι για εμάς δύναμη. Είμαστε κομμάτι τους και τα υπηρετούμε σταθερά, για να αναδειχθούν και να εφαρμοσθούν, στα δημόσια πράγματα των δυο πόλεων, οι μεγάλες επιλογές της συλλογικής συμμετοχής, της συναπόφασης, της αυτο-οργάνωσης, της αυτοδιαχείρισης και της άμεσης δημοκρατίας.

Τρίτη 8 Απριλίου 2014


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ της Λίας Ντελάκη

 

Κατάγεται από τα Σπάτα, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, και από το Ηράκλειο Κρήτης. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και μιλά αγγλικά και γαλλικά.

Εργάστηκε ως συνεργάτης σε δικηγορικό γραφείο με κύριο αντικείμενο το αστικό και το εμπορικό δίκαιο μέχρι το 2002, και έκτοτε ασκεί ανεξάρτητη δικηγορία. Εργάστηκε ως Υπεύθυνη Νομικός στο  Κτηματολογικό Γραφείο Παλλήνης, στο έργο «Μελέτη Δημιουργίας Ψηφιακής Βάσης  Δεδομένων Ενεργών Τίτλων».

Συμμετείχε ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον συνδυασμό «Σπάτα – Δικαίωμα στο Μέλλον» με επικεφαλής τον Χρήστο Τσαντήλα στις εκλογές του 2002 και εργάστηκε ως ειδική συνεργάτης στο Δήμο Σπάτων- Αρτέμιδος, από τον Απρίλιο του 2012.

 Είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Σπάτων - Αρτέμιδος και του δικτύου αλληλεγγύης της περιοχής.